ΙΒΗΡΑ — ΑΣΤΗΡ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 0 – 0

Λευκή ισοπαλία σήμερα στα Ίβηρα με την ομάδα μας να δικαιούται κάτι παραπάνω από το μηδέν στην επίθεση, δεδομένων των ευκαιριών.
Μία αντίπαλη ομάδα που παραδοσιακά παίζει πολύ σκληρό ποδόσφαιρο στην έδρα της και όχι μόνο.
Ένας ΑΣΤΕΡΑΣ που μπήκε αποφασισμένος στο γήπεδο να μην δώσει την παραμικρή ελπίδα στον αντίπαλο να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το μηδέν στην επίθεση.
Μία ομάδα που οι παίκτες της…’’έκοψαν’’ πολλά ….πάρα πολλά χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο σε όλες τις γραμμές.
Μία ομάδα που εκτός από το ποιοτικό ποδόσφαιρο (που σήμερα ήταν αδύνατο να παιχτεί με τόσα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα) ξέρει και πλέον έχει το τσαγανό να κοιτάει τον αντίπαλο κατάματα δίχως φόβο αλλά με …..πάθος!!!!!!
Δεδομένων λοιπόν και των άλλων αποτελεσμάτων στον όμιλό μας από τους ‘’μνηστήρες’’ της πρωτιάς, το αποτέλεσμα θεωρείται καλό, αφού ο πόντος της ισοπαλίας ήρθε να προστεθεί στου υπόλοιπους και να μας αφήσει για ακόμη μία φορά στην δεύτερη και προνομιούχα θέση, δύο μόνο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ομάδα του Νέου Σκοπού!
Μία θέση που οδηγεί στο ….’’όνειρο’’ κάθε ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή…
Η διαιτησία σήμερα ήταν καλή και βοήθησε στο να μην εκτροχιαστεί το μάτς.
Θερμά ευχαριστήρια και στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Σερρών Σάκη Χατζηπαντελή και του Νίκου Μούκου (μέλος Δ.Σ της ΕΠΣΣ)που ήρθαν οι ίδιοι παρατηρητές, αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα του παρόντος παιχνιδιού!

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *