Ατρόμητος Βαλτοτοπίου — Κουπατσιανός Βέργης

5 - 0
Τελικό

Ατρόμητος Βαλτοτοπίου — Α.Ε.Νιγρίτας

1 - 2
Τελικό

Ατρόμητος Βαλτοτοπίου — Κ.Α.Ε. Αγίου Πνεύματος

3 - 0
Τελικό

Ατρόμητος Βαλτοτοπίου — Λαϊλιάς Ορεινής

4 - 0
Τελικό

Ατρόμητος Βαλτοτοπίου — Serres 1800

0 - 1
Τελικό

Ατρόμητος Βαλτοτοπίου — Δόξα Νέου Σκοπού

1 - 1
Τελικό

Ατρόμητος Βαλτοτοπίου — Αστήρ Νεοχωρίου

Χωρίς νικητή το ντέρμπι.

Δεν ανέδειξε τελικά νικητή το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στο Βαλτοτόπι και το Νεοχώρι. Το τελικό 0-0 δεν επέτρεψε καμία από τις δύο ομάδες να εκμεταλλευτεί και βρεθεί πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι όπως όλα τα γειτονικά, με την δύναμη και το πάθος να κυριαρχούν.
Αυτό που έλειπε ήταν οι πολλές φάσεις και τα γκόλ.
Οι γηπεδούχοι σαφώς επηρεασμένοι από την τελετή στην μνήμη του Καραμπατάκη, δεν ήταν τόσο καλοί όσο σε άλλα παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά, προσπάθησε για το καλύτερο απέναντι σε μία ομάδα με τον ίδιο στόχο.
Από την άλλη το Νεοχώρι φάνηκε πιο πολύ στον αγωνιστικό χώρο. Είχε ένα δοκάρι στο 24’ με τον Metushi ενώ δημιούργησε και περισσότερες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους.
Το Βαλτοτόπι είχε την υπεροχή και το Νεοχώρι τις…φάσεις.
Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι κι έτσι παρέμεινε το 0-0.
Διαιτητής ήταν ο κ. Παπουτσής.
Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν ο Πανούδης, ο Βαλούντος καιο Χασιωτάκης, ενώ από τους φιλοξενούμενους ο Φρόκου, ο Senja και ο Πάντσιος.
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Βαλτοτοπίου δήλωσε στα Σερραϊκά Σπόρ: << Δεν ήμασταν καλοί για το ντέρμπι. Ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες με τον ίδιο στόχο>>. Ο τεχνικός του Νεοχωρίου, μας δήλωσε: <<Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι που είχε τρέξιμο και πάθος. Κάναμε καλές ευκαιρίες, είχαμε ένα δοκάρι αλλά γκολ δεν σημειώσαμε.

ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ (Δημήτρης Τσαμαρίδης)
Γ.Μηλάρης, Πανούδης, Ρόλαντ, Παρασκευάς, Τυχάλας, Κονσολίδης, Χασιωτάκης (Γιαννακάκης), Βαλούντος, Β.Μηλάρης, Μάνιμος, Μοσκοφίδης.

ΑΣΤΗΡ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Άγγελος Τζουμαλάκης)
Πανομάτης, Φρόκου, Πολυχρονίδης, Καραμούτας, Παντσιος, Κίτσιος, Χατζηπέτρου, Κιοφετζής (75’ Βερναρλής), Senja, Metushi (77’ Γκόγκος), Δρέχος.

0 - 0
Τελικό

Ατρόμητος Βαλτοτοπίου — ΠΑΟΚ Μαυρολόφου

1 - 1
Τελικό

Ατρόμητος Βαλτοτοπίου — Μακεδονικός Ιβήρων

4 - 0
Τελικό

Ατρόμητος Βαλτοτοπίου — Π.Σ.Σέρρες

1 - 2
Τελικό