Μακεδονικός Ιβήρων — Α.Ε.Νιγρίτας

2 - 1
Τελικό

Μακεδονικός Ιβήρων — Κ.Α.Ε. Αγίου Πνεύματος

3 - 1
Τελικό

Μακεδονικός Ιβήρων — Ατρόμητος Βαλτοτοπίου

2 - 0
Τελικό

Μακεδονικός Ιβήρων — Serres 1800

2 - 0
Τελικό

Μακεδονικός Ιβήρων — Δόξα Νέου Σκοπού

0 - 2
Τελικό

Μακεδονικός Ιβήρων — Αστήρ Νεοχωρίου

ΜοιράστΗκαν τους βαθμούς

Από έναν βαθμό πήραν Ίβηρα και Νεοχώρι στο μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο τελείωσε ισόπαλο και μάλιστα χωρίς τέρματα. Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι και φάνηκε, πως όποιος έβαζε πρώτος γκολ, θα έπαιρνε και τη νίκη. Δεν τα κατάφερε κανείς, αν και οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδικές ευκαιρίες, ειδικά στην επανάληψη. Ο Σένια στο 60′ από θέση τετ α τετ δεν θα καταφέρει να νικήσει τον Γκίκα, ούτε και ο Χατζηπέτρου δέκα λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίχτες, αφού ο Νίκος Παπαδόπουλος, δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Διαιτητής ήταν ο κ.Δαουλτζής, από τον οποίο οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα γιατί επέτρεψε το σκληρόι παιχνίδι. Από τα Ίβηρα ξεχώρισαν οι: Γλούφτσιος, Καλλιμάνης και Β.Ηλιάδης, ενώ από το Νεοχώρι, οι: Σένια, Χατζηπέτρου και Κουζουτζίδης.

ΙΒΗΡΑ
Γκίκας, Γλούφτσιος, Σταυρινίδης, Καλλιμάνης, Παπαδόπουλος, Μάρκου(60′ Κέννεντι). Μερτίκας, Καμήλαλης, Γκούτας, Άγγ.Ηλιάδης, Β.Ηλιάδης(80′ Έρικ)

ΝΕΟΧΩΡΙ
Πανομάτης, Φρόκου, Πολυχρονίδης(70′ Βερναρλής), Καραμούτας, Κουζουτζίδης, Κίτσιος, Δρέχος, Κιοφετζής(80′ Γκόγκος), Πάντσιος(Μετούσι 60′), Χατζηπέτρου, Σένια.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
(Προπονητής Ιβήρων)
<<Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι και όποιος έβαζε το γκολ, θα έπαιρνε και τη νίκη. Εμείς δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές φάσεις και θεωρώ, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία>>

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΛΑΚΗΣ
(Προπονητής Νεοχωρίου)
<<Πολύ σκληρό παιχνίδι που έφτανε στο όριο του αντιαθλητικού. Χάσαμε τρεις σημαντικές ευκαιρίες με τον Χατζηπέτρου και τον Σένια και θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη>>

0 - 0
Τελικό

Μακεδονικός Ιβήρων — Α.Ο.Νιγρίτας

1 - 0
Τελικό

Μακεδονικός Ιβήρων — ΠΑΟΚ Μαυρολόφου

3 - 2
Τελικό

Μακεδονικός Ιβήρων — Π.Σ.Σέρρες

1 - 1
Τελικό

Μακεδονικός Ιβήρων — Λαϊλιάς Ορεινής

3 - 0
Τελικό