ΤΡΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ (ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ) ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ!

Ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές θα φορούν του χρόνου το αστέρι στο στήθος ικανοί να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Επίλεκτη κατηγορία. Πρόκειται για τους Χρήστο Χατζηπέτρου, Νίκο Ατζιαμή και Γιώργο Παπαδόπουλο.
Χατζηπέτρου Χρήστος, ο ικανός μέσος, αγωνίζεται τα τελευταία 5 χρόνια στην ομάδα του Αστέρα κι ενώ φέτος ήταν ένα βήμα πριν το άλμα στην Επίλεκτη, έχοντας δελεαστικές προτάσεις, προτίμησε να παραμείνει στο χωριό για να συμβάλλει και αυτός στο να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της Ανόδου στην Ελίτ του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, για την ιστορική ομάδα του Νεοχωρίου.
Ατζιαμής Νίκος, ο κεντρικός επιθετικός που έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα αντίπαλα καρέ, είχε ένα σύντομο πέρασμα από Παραλίμνιο (μια συμμετοχή και ένα γκολ), έπαιξε για 1,5 χρόνο στην Τούμπα κι ενώ τον περασμένο Γενάρη ήταν μια ανάσα από τον Αστέρα κατέληξε τελικά στην ΑΕ Νιγρίτας με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Επίλεκτη, πετυχαίνοντας μάλιστα στο δεύτερο μισό, επτά πολύ σημαντικά γκολ.
Παπαδόπουλος Γιώργος, ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός που πανηγύρισε δυο ανόδους με την ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου και ένα Κύπελλο Σερρών, πρόκειται να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν του Αστέρα.
Όμως οι Διοικούντες της ομάδας του Νεοχωρίου δεν σταματούν εδώ, αφού είναι πολύ κοντά με δυο πολύ δυνατά ονόματα, από τον χώρου του τοπικού Σερραϊκού ποδοσφαίρου, τα οποία θα προσθέσουν ποιότητα και εμπειρία στον Αστέρα.

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *