0 - 0
Τελικό

Ανακεφαλαίωση

Αρ(Χ)ισε να…..ανατέλλει….

Χωρίς νικητή τελείωσε το παιχνίδι της Ανατολής με το Νεοχώρι αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν σημειώθηκε κανένα γκολ με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κρυωνά. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, εμφανίστηκαν εμφανώς βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, είχαν όρεξη και διάθεση, δημιούργησαν κάποιες φάσεις, όμως γκολ δεν κατάφεραν να σημειώσουν.
Από την άλλη μεριά ο Αστέρας με καλά οργανωμένη την άμυνα προσπαθούσε να βγει με αντεπιθέσεις οι οποίες όμως δεν είχαν ουσία. Δεν είχε εκείνη την φρεσκάδα άλλων αγωνιστικών και δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τους γηπεδούχους. Η Ανατολή (Serres 1800) με την εμφάνιση αυτή έστειλε αισιόδοξα μηνύματα με την προϋπόθεση όμως να συνεχίσει με το ίδιο τέμπο και ακόμη καλύτερο.
Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται άδικο με βάση τις προσπάθειες και τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν από τους γηπεδούχους, όμως είχαν να αντιμετωπίσουν έναν αντίπαλο πολύ καλά γυμνασμένο με παίκτες που ξέρουν τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά παίζουν ελεύθερο και χωρίς σκοπιμότητες ποδόσφαιρο .
Καλή η διαιτησία του κ. Κρυωνά.
Ανατολή
(Δημήτρης Μπρούσαλης)
Αναγνώστου, Δάμπας, Τυχάλας, Καραμανίδης, αλεξούδης, Χατζηθεοδώρου, Π.Ρούμπος, Χαλκίδης, Τσιαούσης, Χαριλάου,Αρβανιτίδης(65’ Βούρκος).
Αστήρ Νεοχωρίου
(Άγγελος Τζουμαλάκης)
Μαρίγκος, Ουζούνης(46’ Ντένας), Κεχαγιόγλου, Καραμούτας, Κουζουτζίδης, Βερναρλής, Senja, Χατζηπέτρου, , Πάντσιος, Βασιλακάκης, Metushi(75’ Δρέχος,).

Έδρα

Παλιό Αεροδόμιο