2 - 0
Τελικό

Ήττα σήμερα για την ομάδα μας κόντρα σε μία ομάδα πολύ καλή και αξιόμαχη. Π.Σ.Σέρρες-Αστήρ Νεοχωρίου 2-0 Μπορεί οι λεπτομέρειες να έκριναν το αποτέλεσμα,αλλά εκει χρειάζεται υπομονή,επιμονή και καθαρό μυαλο το οποίο σημερα μας έλειπε. ......όχι και καλή η διαιτησία και σήμερα αν και δεν έκρινε το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι ξέφυγε απο τα πλαίσια του δυνατού και πηγε στα πλαίσια του αντιαθλητικού σε πολλές φάσεις. Εκει κολλάει και η κριτική μου για την διαιτησία και πουθενά αλλού. Επόμενη αγωνιστική εντός έδρας με το Δημητρίτσι το Σάββατο και ωρα 15:00.

Ανακεφαλαίωση

Νίκησε ο καλύτερος.
Παίζοντας δυνατά και αποφασιστικά, η F.C Serres κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Νεοχωρίου και κέρδισε τελικά με 2-0 ανεβαίνοντας πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα,σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος.
Το παιχνίδι ήταν καλό κατά διαστήματα, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν και να δημιουργούν φάσεις,έχοντας και δύο δοκάρια,εκτός από τα δύο γκόλ που σημείωσαν. Ο Αστέρας,αυτή την φορά δεν…έλαμψε.
Δεν κατάφερε να πιέσει, δεν δημιούργησε φάσειςπου να θέσει σε κίνδυνο την αντίπαλη εστία κι ετσι έχασε τον αγώμνα.
Στο 42’ ο Σίσκος θα βρεί τρόπο και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα ανοίγοντας το σκόρ,ενώ πέντε λεπτά πρίν το τέλος του αγώνα ο Σιψής, θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, διαμορφώνοντας παράλληλα και το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής ήταν ο κ. Γκουγκούδης που άφησε το δυνατό παιχνίδι, χωρίς να τιμωρήσει κανέναν παίκτη.

F.C Serres
(Λεωνίδας Μεταλλίδης)
Παλισσίσης,Χούμκουσλής,Πέππας,Ανθουλάκης,Γεωργιάδης(Αναγνωστάκης),Βαλσαμάκης,Αραμπατζής(Καδής),Σιψής,Βολτέας,Γιαννακίδης(Τσιγγενόπουλος).

Αστήρ Νεοχωρίου
(Άγγελος Τζουμαλάκης)
Μαρίγκος,Ουζούνης(Κουζουτζίδης 30’),Βερναρλής,Καραμούτας,Γουδεντζίδης,Senja, Χατζηπέτρου,Βασιλακάκης(Μακρής 78’),Πάντσιος,Metushi,Γκόγκος(Δρέχος 60’)

Έδρα

Οβά Τσεσμέ