1 - 1
Τελικό

Ένα παιχνίδι που θέλω να το ξεχάσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πολύ κακή εμφάνιση της ομάδας μας σε συνδυασμό με πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και πάρα πολύ κακή διαιτησία για μία ακόμη φορά...συνήθεις φαινόμενο στα τελευταία παιχνίδια αν εξαιρέσουμε αυτά με Βαλτοτόπι και Ίβηρα που μας έπαιξαν δύο από τους καλύτερους διαιτητές του νομού....ο κ. Παπουτσής και ο κ. Δαουλτζής αντίστοιχα. Ίσως φταίει το ότι βγήκαμε και στηρίξαμε φανερά και καθαρά την κάθαρση με την υποψηφιότητα του κ. Χατζηπαντελή ο οποίος έχει πολύ δουλειά να κάνει για να ξεβρωμίσει τον χώρο. Και για να μην διαστρεβλωθούν τα λόγια μου δεν ρίχνω μομφή στην επιτροπή διαιτησίας αλλά στους ίδιους τους διαιτητές που ανάλογα με τις ορέξεις τους διαιτητεύουν ανάλογα. Εύχομαι η νέα φουρνιά διαιτητών να βγάλει πολλούς Δαουλτζήδες και πολλούς Παπουτσήδες. Παρ όλα αυτά όμως η ομάδα μας δεν υπερασπίστηκε επάξια την δεύτερη θέση και ίσως να μη δικαιούμασταν και τίποτα από αυτό το ματς. Οι μεγάλες ομάδες πάνε κόντρα σε όλους και σε όλα....παίζουν για την τιμή και την αξιοπρέπειά τους και ας χάσουν...παίζουν όμως έξυπνα και ανάλογα τον αντίπαλο προσαρμόζουν τον τρόπο παιχνιδιού τους. ....λόγια εν βρασμώ ψυχής από πλευράς μου θα πουν κάποιοι...η δικιά μου αλήθεια από την δικιά μου οπτική γωνία θα πω εγώ. Μπορεί η κάθε διαιτησία να προσπαθεί να μας κόψει βαθμούς αλλά εμείς επιβάλλεται να παίζουμε ανάλογα και πονηρά απέναντι σε όλους αυτούς που μας θέλουν μακριά από την κορυφή. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη... Πιστεύω σ αυτή την ομάδα όσο κανείς άλλος...γι αυτό και δεν συμβιβάζομαι με τις κακές εμφανίσεις. Η κορυφή είναι κοντά...αρκεί να μην πετάμε βαθμούς όπως σήμερα. Επιτρέπεται να πέσεις....επιβάλλεται να σηκωθείς και να πεις σε όλους.....δείτε με...σηκώθηκα και είμαι ακόμη πιο δυνατός από πριν.

Ανακεφαλαίωση

Λασπομα(Χ)ία

Χωρίς νικητή τελείωσε το παιχνίδι του Αγίου Πνεύματος με το Νεοχώρι, αφού το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, έκανε το παιχνίδι να μοιάζει με λασπομαχία, με τους παίχτες και των δύο ομάδων, να παίζουν με δύναμη. Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με το Νεοχώρι να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, παρά το γεγονός, ότι είχε τη …λιμνοθάλασσα κοντά του. Στο 26’ ο Στέλιος Στόικος θα σκοράρει και θα κάνει το 1-0. Στην επανάληψη, τα νερά… πήγαν στο μέρος των γηπεδούχων. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, οι φιλοξενούμενοι να βρουν τρόπο, να πατήσουν σε πιο… σταθερό έδαφος και αφού πίεσαν αρκετά, έφτασαν στην ισοφάριση. Όμως στο 65’ θα μείνουν με δέκα παίκτες, αφού θα αποβληθεί ο Κουσίδης με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 85’ ο Σένια με πολύ ωραία ατομική ενέργεια θα γράψει το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής ήταν ο κ.Κεφαλάς.
Από τους γηπεδούχους, ξεχώρισαν οι Θ.Αρβανίτης, Βάκουλης  και Κουράνι, ενώ από τους φιλοξενούμενους: Σένια, Χατζηπέτρου και Φρόκου.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΟΪΚΟΣ
(Πρόεδρος ΚΑΕ Αγίου Πνεύματος)

«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι με το Νεοχώρι να έχει την ελαφρά υπεροχή. Εμείς ευτυχίσαμε να σκοράρουμε πρώτοι, αλλά μετά ήρθε η αποβολή. Εξ’ αιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου, το παιχνίδι πήγε στη δύναμη.»

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΛΑΚΗΣ
(Προπονητής Αστέρα Νεοχωρίου)

«Στο πρώτο μέρος, παίζαμε στο μισό γήπεδο που είχε τα νερά. Είχαμε μια φλύαρη υπεροχή. Δεχτήκαμε ένα γκολ που προήλθε από άουτ με τον διαιτητή να δίνει κόρνερ. Οι παίχτες μου, διακρίθηκαν για την μαχητικότητά τους. Στο δεύτερο μέρος, είχαμε στην πλευρά μας, το καλό γήπεδο. Πιέσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά ισοφαρίσαμε σχετικά αργά και δεν είχαμε πολύ χρόνο για κάτι καλύτερο.»

Βίντεο

Έδρα

Άγιο Πνεύμα
Unnamed Road, Emmanouil Pappas 620 48, Ελλάδα