2 - 0
Τελικό

Ένα ντέρμπι με τα όλα του. Πάθος,δυναμη,ένταση και πάνω απ' όλα καλό ποδόσφαιρο και απο τις δυο ομάδες. Ενα ισορροπημένο παιχνίδι με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού η ομάδα μας ηταν καλύτερη (με τα δικά μου μάτια) αλλα όχι ουσιαστική στην τελική προσπάθεια με μία αντίπαλη ομάδα η οποία ειναι ίσως ο καλύτερος αντίπαλος απο τους έως τωρα αντιπάλους μας. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και περίπου στο 55' επειτα απο μια σέντρα απο παίκτη του Ν.Σκοπού γινεται το 1-0 με αυτογκόλ. Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει με δύο τρεις προσπάθειες να ισοφαρίσει αλλα και πάλι στην τελική προσπάθεια φανηκαμε άτυχοι. Στο 75' περίπου έπειτα απο λάθος παίκτη μας στο κέντρο γίνεται η κόντρα και το 2-0. Στο 80' ο Θ.Βασιλακάκης δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα,αποβάλλεται απο το παιχνίδι και κάπου εκει τέλειωσε η προσπάθεια μας και το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Σκοπού η οποία φέτος εχει βάλει στοχο την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Για μας ο στόχος της ομάδας είναι το καλό ποδόσφαιρο,το καλό κλίμα μεσα στην ομάδα και βέβαια η ΤΕΤΡΑΔΑ του βαθμολογικού πίνακα. Όπως ξαναέγραψα.....οτι καλύτερο έρθει καλοδεχουμενο. Συνεχίζουμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με την ομάδα της Βέργης.Μια ομάδα που έρχεται απο τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και θα "ψάξει" βαθμούς. Απο την έως τώρα πορεία μας αλλα ειδικότερα απο το σημερινό παιχνίδι κρατάω την καλή εμφάνιση και την ομαδικότητα που φέτος ειλικρινά με συγκινεί και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα στην ομάδα. Παμε δυνατά και ενωμένοι....χάθηκε ενα ματς....οχι η χρονιά....τα κεφάλια ψηλά και συνεχίζουμε.

Ανακεφαλαίωση

Πέτυχε το…σκοπό της….η Δόξα.

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη αλλά και…γοήτρου ήταν αυτή που πήρε ο Ν.Σκοπός κερδίζοντας το γειτονικό Νεοχώρι με 2-0. Ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες όπως άλλωστε όλα τα τοπικά ντέρμπι.
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο χωρίς να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και από τους δύο αντιπάλους. Είχε όμως δύναμη και πάθος,ήταν καθαρό και δεν είχε σκοπιμότητες όπως όμως δεν είχε και πολλές φάσεις. Το Νεοχώρι δικαιούται να τα έχει με την ατυχία του αφού στο 47’ που άνοιξε το σκορ ο Καραμούτας στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα διχτυα…της ομάδας του. Πάνω που πήγε να ισορροπήσει το παιχνίδι στο 70’ δέχεται και δεύτερο γκολ με πλασέ του Καραμβαλάση και στο 75’ το κακό…τρίτωσε όταν ο Βασιλακάκης θα δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αποβληθεί από το παιχνίδι. Όλα αυτά επηρέασαν τους φιλοξενούμενους που μετά το 76’ ουσιαστικά…παραδόθηκαν.
Καλή η διαιτησία του κ. Στόλη.
Ν.Σκοπός
(Κώστας Κομνίδης)
Αμπατζίδης, Ράδος, Μωυσιάδης, Καρπουχτσής, Κίσσας, Μαυρουδόγλου, Μίγγας(60’ Παγανέλης), Τζιάνης(48’ Γεμενετζής), Χουρουζίδης, Κεβάνι(70’ Τσονίδης), Καραμβαλάσης.

Αστήρ Νεοχωρίου
(Άγγελος Τζουμαλάκης)
Μαρίγκος, Κουζουτζίδης), Κεχαγιόγλου, Καραμούτας, Γουδεντζίδης, Senja(85’ Βερναρλής), Χατζηπέτρου(70’ Ρίζος), Βασιλακάκης, Πάντσιος, Δρέχος, Metushi(80’ Παντελίδης).

Βίντεο

Έδρα

Νέος Σκοπός