0 - 3
Τελικό

Πρώτη νίκη της ομάδας μας σήμερα απέναντι στην ομάδα της Τριανταφυλλιάς. Νικη με σκόρ 0-3 και είσοδος στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος με το δεξί.

Ανακεφαλαίωση

Ελαμψε ο Αστέρας !!
Ήταν πραγματικός Αστέρας αυτός του Νεοχωρίου ο οποίος νίκησε μέσα στην Τριαννταφυλλιά την τοπική ομάδα με 0-3 στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν καλό με τους γηπεδούχους να σημειώνουν ένα γκόλ με τον Παπαδόπουλο στην αρχή,αλλά ακυρώθηκε από τον διαιτητή. Ακριβώς στο 45’ το Νεοχώρι ανοίγει το σκόρ με τον Θόδωρο Βασιλακάκη. Στο 70’ θα γίνει και το 2-0 με κοντινό σούτ του Πάντσιου,ενώ στο 84’ ο Senja θα διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για την εμφάνιση αλλά και για το…τρίποντο. Καλή η διαιτησία του κ. Κεφαλά.

Τριανταφυλλιά
(Γιώργος Πανίδης)
Γεωρδιάδης,Γιαννακίδης,Κογκαλίδης,Γαβράς,Κοτανίδης(Θ.Γιαννακίδης),Γ.Παπαδόπουλος(Γ.Σιδηρόπουλος), Επ.Παπαδόπουλος,Χ.Καφαλίδης,Γ.Καφαλίδης, Ν.Σιδηρόπουλος,Ναλμπαντιάν.

Αστήρ Νεοχωρίου
(Άγγελος Τζουμαλάκης)
Μαρίγκος,Ντένας,Κεχαγιόγλου(Γκόγκος),Καραμούτας,Κουζουτζίδης(Γουδεντζίδης)Βερναρλής, Χατζηπέτρου,Senja,Βασιλακάκης,Ρίζος(Πάντσιος),Metushi.

Βίντεο

Έδρα

Μεσάδα