3 - 2
Τελικό

Έπειτα από 24(?) χρόνια και πάλι αντίπαλοι στα γήπεδα!!!! Το 1992 ως παίχτες και σήμερα ως προπονητές!!! Το 1992 νικητής ως παίκτης τότε ο Άγγελος Τζουμαλάκης με σκόρ: Αστήρ Νεοχωρίου-Θρακικός Μητρουσίου 1-0. Σήμερα και πάλι αντίπαλοι.....όμως ώς προπονητές... Νικητής και πάλι ο Άγγελος Τζουμαλάκης και ο Αστέρας με σκόρ: Αστηρ Νεοχωρίου-Βαλτοτόπι 3-2! Τέτοιες στιγμές με δύο αδέρφια στους πάγκους αντιπάλους ειναι ανεπανάληπτες! Ευχαριστούμε για την καλή ποιότητα ποδοσφαίρου και την αθλητική συμπεριφορά και των δύο ομάδων. Συγ-χα-ρη-τή-ρι-α στους παίκτες μας για την πολύ καλή εμφάνιση και επίσης ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που έδωσε το παρών στην κερκίδα! Συνεχίζουμε και βλέπουμε το επόμενο εκτός έδρας μάτς με την Ορεινή.

Ανακεφαλαίωση

Ο Άγγελος νίκησε τον Δημήτρη!
Παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες ήταν αυτό ανάμεσα στο Νεοχώρι και στο βαλτοτόπι,το οποίο τελείωσε με νίκη των γηπεδούχων με σκόρ 3-2. Η μοίρα το έφερε έτσι ώστε ο Αγγελος Τζουμαλάκης (προπονητής Νεοχωρίου) να βρεθεί αντιμέτωπος με τον αδερφό του Δημήτρη που είναι προπονητής στο…Βαλτοτόπι.
Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον όμως να σφύριζε το παιχνίδι και ο διαιτητής…Τζουμαλάκης…!
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα,το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Είχε δύναμη και μεγάλο πάθος από όλους,είχε πολλές φάσεις αλλά και πέντε γκόλ που δεν τα λές και…λίγα.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα και προηγήθηκαν δύο φορές στο σκόρ.
Οι παίκτες του Ατρόμητου μείωσαν και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν,δεν τα κατάφεραν όμως αφού η Τρίτη φορά που προηγήθηκε ο Αστέρας ήταν και η…φαρμακερή. Στο 12’ ο Βασιλακάκης μετά από βαθιά μπαλιά θα βγεί μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και θα τον πλασάρει εύστοχα ανοίγοντας το σκόρ,ενώ ο Metushi με κοντινό πλασέ θα κάνει το 2-0.
Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης ο Ζαχαριάδης θα μειώσει αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Senjaθα κάνει τα τέρματα του Αστέρα…τρία! Το Βαλτοτόπι το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει πάλι στο 83’ αυτή τη φορά με τον Παπαθεοδώρου που σούταρε από μακριά και διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Καλή η διαιτησία του κ. Μπάτσιου και των βοηθών του.

Αστήρ Νεοχωρίου
(Άγγελος Τζουμαλάκης)
Μαρίγκος,Ντένας,Κεχαγιόγλου,Καραμούτας,Κουζουτζίδης
(60’ Γουδεντζίδης)Βερναρλής, Χατζηπέτρου,Senja, Ρίζος(46’ Πάντσιος) Βασιλακάκης(70’ Δρέχος),Metushi.

Βαλτοτόπι
(Δημήτρης Τζουμαλάκης)
Γ.Μηλάρης,Νικολαΐδης(Γιαννακάκης),Δαρδάνης,Παρασκευάς,Κλάϊντι(Πανούδης),Βαλούντος,Μοσκοφίδης(Σονίδης),Παπαθεοδώρου,Β.Μηλάρης,Ζαχαριάδης,Ρόλαντ.

Έδρα

Νεοχώρι
Unnamed Road, Emmanouil Pappas 621 00, Ελλάδα