Θέλω να το ξεχάσω

Άγιο Πνεύμα – Αστήρ Νεοχωρίου 1-1
Ένα παιχνίδι που θέλω να το ξεχάσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Πολύ κακή εμφάνιση της ομάδας μας σε συνδυασμό με πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και πάρα πολύ κακή διαιτησία για μία ακόμη φορά…συνήθεις φαινόμενο στα τελευταία παιχνίδια αν εξαιρέσουμε αυτά με Βαλτοτόπι και Ίβηρα που μας έπαιξαν δύο από τους καλύτερους διαιτητές του νομού….ο κ. Παπουτσής και ο κ. Δαουλτζής αντίστοιχα.
Ίσως φταίει το ότι βγήκαμε και στηρίξαμε φανερά και καθαρά την κάθαρση με την υποψηφιότητα του κ. Χατζηπαντελή ο οποίος έχει πολύ δουλειά να κάνει για να ξεβρωμίσει τον χώρο. Και για να μην διαστρεβλωθούν τα λόγια μου δεν ρίχνω μομφή στην επιτροπή διαιτησίας αλλά στους ίδιους τους διαιτητές που ανάλογα με τις ορέξεις τους διαιτητεύουν ανάλογα.
Εύχομαι η νέα φουρνιά διαιτητών να βγάλει πολλούς Δαουλτζήδες και πολλούς Παπουτσήδες.
Παρ όλα αυτά όμως η ομάδα μας δεν υπερασπίστηκε επάξια την δεύτερη θέση και ίσως να μη δικαιούμασταν και τίποτα από αυτό το ματς.
Οι μεγάλες ομάδες πάνε κόντρα σε όλους και σε όλα….παίζουν για την τιμή και την αξιοπρέπειά τους και ας χάσουν…παίζουν όμως έξυπνα και ανάλογα τον αντίπαλο προσαρμόζουν τον τρόπο παιχνιδιού τους.
….λόγια εν βρασμώ ψυχής από πλευράς μου θα πουν κάποιοι…η δικιά μου αλήθεια από την δικιά μου οπτική γωνία θα πω εγώ.
Μπορεί η κάθε διαιτησία να προσπαθεί να μας κόψει βαθμούς αλλά εμείς επιβάλλεται να παίζουμε ανάλογα και πονηρά απέναντι σε όλους αυτούς που μας θέλουν μακριά από την κορυφή.
Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη…
Πιστεύω σ αυτή την ομάδα όσο κανείς άλλος…γι αυτό και δεν συμβιβάζομαι με τις κακές εμφανίσεις.
Η κορυφή είναι κοντά…αρκεί να μην πετάμε βαθμούς όπως σήμερα.
Επιτρέπεται να πέσεις….επιβάλλεται να σηκωθείς και να πεις σε όλους…..δείτε με…σηκώθηκα και είμαι ακόμη πιο δυνατός από πριν.

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *