Αστήρ-Ορεινή 4-0

Μεγάλη νίκη πέτυχε εχθές Σάββατο 4 Φεβρουαρίου η ομάδα μας κόντρα στην ομάδα της Ορεινής. Μία Ορεινή που όποιος πέσει στην παγίδα να την υποτιμήσει, σίγουρα θα μετράει βαθμολογικές απώλειες…
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε την κατοχή και την καλύτερη κυκλοφορία, περισσότερα τρεξίματα σε όλο το γήπεδο και από όλους τους παίκτες, αλλά…. τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκόρ τις είχε η ομάδα της Ορεινής.
Για μία ακόμη φορά φτάναμε έξω αλλά και μέσα στην περιοχή του αντιπάλου αλλά οι τελικές προσπάθειές μας ήταν…..’’φλύαρες’’…
Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά τις οδηγίες του διαλλείματος από τον προπονητή μας, μπήκαμε και πάλι δυνατά, κλείσαμε τους χώρους και αναπτυσόμασταν πιο ορθόδοξα.
Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν να έρθει και το γκόλ στο 64’ με τον Κιοφετζή να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του γκολκίπερ της Ορεινής. Στο 84’ ήρθε η σειρά του Χατζηπέτρου να σκοράρει με τον ίδιο τρόπο. Κάπου εκεί τελείωσαν όλα αφού οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να παρατάνε το παιχνίδι και αναπόφευκτο ήταν να έρθουν ακόμη δύο γκόλ. Ένα με τον Metushi στο 88’ με πλασέ μέσα από την περιοχή και το τέταρτο να το πετυχαίνει ο Senja στο 90’, δίνοντας στον διαιτητή το σύνθημα για το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού.
Πολλά παράπονα από την διαιτησία και από τις δύο ομάδες.

Εμείς συνεχίζουμε δυνατά και σοβαρά. Η κορυφή είναι κοντά.
Προσπάθεια θέλει και υπομονή… Δεν απέχει πολύ η επιτυχία…
Κάνω κάλεσμα σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας.
Ζήστε το όνειρο, αλλά κυρίως απολαύστε την διαδρομή προς αυτό… μπορείτε και το αξίζετε!
Στόχος μας είναι η ΝΙΚΗ κάθε Σαββατοκύριακο.

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *