ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Σάκη Χατζηπαντελή

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΗΡ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε ένα αηδιαστικό ‘’παζάρι’’ για την ψήφο που δικαιούται το κάθε σωματείο στις επικείμενες εκλογές της Ε.Π.Σ.Σερρών.
Παρακολουθούμε επίσης να χρησιμοποιούνται γνωριμίες για την άσκηση πίεσης προς τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού μας που στις περισσότερες φορές αν όχι σε όλες αηδιάζει ακόμη και τους μεσολαβητές.

Ο ΑΣΤΗΡ Νεοχωρίου θέλει και θα ασχολείται ΜΟΝΟ με το ποδόσφαιρο…
Ο ΑΣΤΗΡ Νεοχωρίου μοναδικό γνώμονα είχε και θα έχει το υγιές ποδόσφαιρο μακριά από σκοπιμότητες και σκοτεινά μονοπάτια που θα τον εγκλωβίσουν σε έναν φαύλο κύκλο εξάρτισης από τους εκάστοτε παράγοντες…
Ο ΑΣΤΗΡ Νεοχωρίου ασχολείται και θα συνεχίσει να ασχολείται με οποιοδήποτε κόστος με τα νέα παιδιά βοηθώντας τα να αγαπήσουν το άθλημα και μέσα από το εύ αγωνίζεσθαι να βοηθήσει έστω και ελάχιστα στο να βγούνε στην κοινωνία ΑΝΘΡΩΠΟΙ με τιμή και αξιοπρέπεια πάνω απ’ όλα,ανθρώπους που εκπαιδεύονται να παίζουν τίμια και καθαρά. Ανθρώπους δυνατούς ψυχολογικά για να αντέχουν την κάθε αντιξοότητα μέσα και έξω από τα γήπεδα……ανθρώπους που θα σέβονται τους αντιπάλους και τους φιλάθλους….και έπειτα καλούς ή και κακούς ποδοσφαιριστές αλλά πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Ο ΑΣΤΗΡ Νεοχωρίου ασχολείται 64 συναπτά χρόνια με το ποδόσφαιρο και τα τελευταία 35-40 χρόνια με την διαπαιδαγώγηση και την ποδοσφαιρική εκπαίδευση μικρών αθλητών.

Όλα τα παραπάνω είναι στοιχεία που πιστεύουμε ακράδαντα ότι προασπίζει και θα παλέψει γι αυτά με κάθε κόστος ο Αθανάσιος Χατζηπαντελής.
Ενημερώνουμε τον κάθε άλλο συμμετέχοντα πως η θέση του σωματείου μας δεν αλλάζει και δεν υποκύπτει σε κανέναν δόλο.

Στις ερχόμενες εκλογές λοιπόν…..ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Σάκη Χατζηπαντελή και του ευχόμαστε καλή προεδρία!

Με τιμή σύσσωμο το Δ.Σ

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *