ΝΕΟ, ΕΥΕΛΙΚΤΟ 7ΜΕΛΕΣ ΔΣ

Νέο, ευέλικτο και ανανεωμένο εν μέρει, 7μελές ΔΣ εξελέγη τις τελευταίες ημέρες στον Αστέρα, γεμάτο διάθεση και μεράκι να οδηγήσει την ιστορική ομάδα του Νεοχωρίου σε νέες επιτυχίες με γνώμονα πάντοτε το όμορφο και υγιές ποδόσφαιρο που θα προσελκύσει τα βλέμματα όχι μόνο της τοπικής κοινωνίας αλλά και όλου του νομού.
Το νέο ΔΣ του οποίου ηγείται και πάλι ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου, έπιασε δουλειά αμέσως μετά την κατανομή των αξιωμάτων και το μόνο που περιμένει είναι να δει σε πια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Αστέρας, αφού είναι πολύ πιθανό να αγωνίζεται στην Επίλεκτη. Από κει και πέρα μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε την ανακοίνωση του προπονητή, αλλά και των πρώτων ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τον Αστέρα του 2018-19.

Αναλυτικά:
Νέο 7μελες διοικητικό συμβούλιο.
Πρόεδρος: Χριστοδούλου Αλέξανδρος
Αντιπρόεδρος: Κυριζόπουλος Βασίλης
Γεν. Γραμματέας: Βασιλακάκης Φώτης
Γεν. Αρχηγος: Σπαθάρας Ευάγγελος
Ταμίας: Βογιάρη Αναστασία
Μέλη: Μεράντ Κωνσταντίνος, Καζάκης Στέργιος.

Το νέο και ευέλικτο διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε σήμερα αμέσως μετά την εκλογή του και έθεσε τους στόχους της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Δεδομένης της μετέωρης κατάστασης σχετικά με ενδεχόμενη άνοδο στην επίλεκτη κατηγορία ή την παραμονή της ομάδας στην ανώτερη κατηγορία η νέα διοίκηση δεν αρκείται σε ευχολόγια και προχωράει σε πράξεις.
Από την επόμενη ημέρα της ήττας/αποκλεισμού στα μπαράζ ανόδου από τη Serres 1800 άρχισαν για μας…. νέα μπαράζ συναντήσεων με παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα μας την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Έτσι λοιπόν τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι νέες και ποιοτικές προσθήκες στην ομάδα, οι ανανεώσεις αυτών που αποδεδειγμένα το αξίζουν και την ανανέωση της συνεργασίας μας (όπως όλα δείχνουν) με τον πετυχημένο προπονητή της πρωταθλήτριας ομάδας στον Β’ όμιλο της ανώτερης κατηγορίας, Άγγελο Τζουμαλάκη.
Χτίζουμε ένα σύνολο παικτών βασισμένοι πάντα στην επί σειρά ετών φιλοσοφία μας… αυτή του ομοιογενούς συνόλου και των καλών χαρακτήρων που θα κερδίσει για ακόμη μία χρονιά τον σεβασμό και την αναγνώριση του Σερραϊκού ποδοσφαιρικού κόσμου.
Ένα σύνολο παικτών που υποσχόμαστε να σας χαρίσει και πάλι όμορφο και υγιές ποδόσφαιρο μακριά από σκοπιμότητες και σκοτεινές μεθόδους…
Ένα σύνολο παικτών που θα κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα στην ανώτερη κατηγορία και δηλώνει ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ (αν προκύψει)… να διεκδικήσει θέση στην πρώτη εξάδα της επίλεκτης κατηγορίας!
Τα υπόλοιπα νέα τις επόμενες ημέρες…

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *