ΝΕΟ 11ΜΕΛΕΣ ΔΣ… ΜΕ ΤΖΟΥΜΑΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ… ΜΕ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ… ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ…

Νέο αλλά ενισχυμένο το ΔΣ του Αστέρα Νεοχωρίου που προέκυψε στις τελευταίες αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν πριν λίγες μέρες, αφού 11 μέλη απαρτίζουν το Νέο ΔΣ με πρόεδρο τον Αλέξανδρο Χριστοδούλου. Ξεκάθαρος στόχος για τον Αστέρα είναι η άνοδος στην Επίλεκτη κατηγορία, ένας στόχος που διεκδίκησε και φέτος η ομάδα του Αστέρα αλλά δεν τον πέτυχε.
Το νέο πολυπληθές 11μελές Δ.Σ. έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Χριστοδούλου Αλέξανδρος
Αντιπρόεδρος: Πολυχρονίδης Βασίλειος
Γεν. Γραμματέας: Βασιλακάκης Φώτης
Ταμίας: Βογιάρη Αναστασία
Γεν. Αρχηγός: Σπαθάρας Ευάγγελος
Μέλος: Καζάκης Στέργιος
Μέλος: Σπαθάρας Χρυσοβαλάντης
Μέλος: Κιοφετζής Αντώνιος
Μέλος: Μεράτ Κωνσταντίνος
Μέλος: Μακρής Κωνσταντίνος
Μέλος: Χατζηπέτρου Κωνσταντίνος
Το Νέο ΔΣ έπιασε αμέσως και δουλειά έχοντας και την περσινή εμπειρία έτρεξε πρώτα το θέμα από του προπονητή, αφού ανανέωσε τη συνεργασία με τον Άγγελο Τζουμαλάκη και αμέσως ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Ο Αστέρας είναι γνωστό σε όλους ότι βασίζεται σε ντόπιους ποδοσφαιριστές και για το λόγο αυτό ο περσινός κορμός(το 95 % του ρόστερ), ανανέωσε, ενώ θα συνεχίσουν με τη φανέλα του Αστέρα ο τερματοφύλακας, Δημήτρης Μαρίγκος, ο κεντρικός αμυντικός Κλεάνθης Καραμούτας και ο μέσος Βαγγέλης Κίτσιος.
Η Νέα Διοίκησης προτίθεται να κάνει και άλλες κινήσεις ενίσχυσης στο υπάρχον πλήρες ρόστερ που προσθέσουν όμως ποιότητα και εμπειρία στον Αστέρα, προκειμένου να επιτευχθεί στόχος της Ανόδου, κινήσεις που θα γίνουν γνωστές τις προσεχείς ημέρες.

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *