0 - 0
Τελικό

''Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν….'' Αυτή η ατάκα του Αμερικάνου πρόεδρου Τζόν Κέννεντυ και μόνο θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την ομάδα μας σήμερα. Μία ομάδα και συγκεκριμένα μία εντεκάδα με….5 νέα πρόσωπα να αγωνίζονται για πρώτη φορά μεταξύ τους ως συμπαίκτες. Πανομμάτης Δημήτρης, Φρόκου Φραντζέσκος, Πολυχρονίδης Νίκος , Κίτσιος Βαγγέλης, Κιοφετζής Χρήστος καλέστηκαν να αναπληρώσουν τους τραυματίες, Βασιλακάκη Θόδωρο,Κουζουτζίδη Λευτέρη και Γουδεντζίδη Γιώργο , τον στρατευμένο Μαρίγκο Δημήτρη , τον μετανάστη Ντένα Πασχάλη και τον Κεχαγιόγλου Τάσο που μας άφησε λόγω εύρεσης εργασίας σε άλλη πόλη. Και οι 5 ήταν άξιοι συγχαρητηρίων και έδειξαν πως ο υγιής ανταγωνισμός σε μία ομάδα…. θρέφει ικανούς συμπαίκτες. Και σα να μην έφταναν όλοι αυτοί οι τραυματισμοί...ήρθε και αυτός του Ανδρέα Μετούσι...Ας ευχηθούμε η αυριανή εξέταση να μήν δείξει τίποτα σοβαρό. Αξίζει βέβαια να αναφερθώ ιδιαιτέρως και στον αρχηγό μας, τον Γιώργο Πάντσιο ή Μπέτσο για μας….που σήμερα του ζητήθηκε να παίζει μία θέση τελείως αντίθετη από αυτή που γεννήθηκε να παίζει…. την θέση του στόπερ και αξίζει συγχαρητήρια γιατί ήταν αλάνθαστος και απέδειξε πως το περιβραχιόνιο το φοράει επάξια!!!! Δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ όμως και στον προπονητή μας….τον Άγγελο Τζουμαλάκη, ο οποίος έκανε αλχημείες και τολμηρές επιλογές οι οποίες του βγήκαν και μπράβο του! Συνεχίζουμε λοιπόν και μένουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας…τετράδα και γιατί όχι…. πρωτιά…. Μπορούμε και το αξίζουμε….

Ανακεφαλαίωση

Χωρίς νικητή το ντέρμπι.

Δεν ανέδειξε τελικά νικητή το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στο Βαλτοτόπι και το Νεοχώρι. Το τελικό 0-0 δεν επέτρεψε καμία από τις δύο ομάδες να εκμεταλλευτεί και βρεθεί πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι όπως όλα τα γειτονικά, με την δύναμη και το πάθος να κυριαρχούν.
Αυτό που έλειπε ήταν οι πολλές φάσεις και τα γκόλ.
Οι γηπεδούχοι σαφώς επηρεασμένοι από την τελετή στην μνήμη του Καραμπατάκη, δεν ήταν τόσο καλοί όσο σε άλλα παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά, προσπάθησε για το καλύτερο απέναντι σε μία ομάδα με τον ίδιο στόχο.
Από την άλλη το Νεοχώρι φάνηκε πιο πολύ στον αγωνιστικό χώρο. Είχε ένα δοκάρι στο 24’ με τον Metushi ενώ δημιούργησε και περισσότερες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους.
Το Βαλτοτόπι είχε την υπεροχή και το Νεοχώρι τις…φάσεις.
Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι κι έτσι παρέμεινε το 0-0.
Διαιτητής ήταν ο κ. Παπουτσής.
Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν ο Πανούδης, ο Βαλούντος καιο Χασιωτάκης, ενώ από τους φιλοξενούμενους ο Φρόκου, ο Senja και ο Πάντσιος.
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Βαλτοτοπίου δήλωσε στα Σερραϊκά Σπόρ: << Δεν ήμασταν καλοί για το ντέρμπι. Ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες με τον ίδιο στόχο>>. Ο τεχνικός του Νεοχωρίου, μας δήλωσε: <<Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι που είχε τρέξιμο και πάθος. Κάναμε καλές ευκαιρίες, είχαμε ένα δοκάρι αλλά γκολ δεν σημειώσαμε.

ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ (Δημήτρης Τσαμαρίδης)
Γ.Μηλάρης, Πανούδης, Ρόλαντ, Παρασκευάς, Τυχάλας, Κονσολίδης, Χασιωτάκης (Γιαννακάκης), Βαλούντος, Β.Μηλάρης, Μάνιμος, Μοσκοφίδης.

ΑΣΤΗΡ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Άγγελος Τζουμαλάκης)
Πανομάτης, Φρόκου, Πολυχρονίδης, Καραμούτας, Παντσιος, Κίτσιος, Χατζηπέτρου, Κιοφετζής (75’ Βερναρλής), Senja, Metushi (77’ Γκόγκος), Δρέχος.

Βίντεο

Έδρα

Βαλτοτόπι