1 - 1
Τελικό

Μέτρια εμφάνιση,δίκαιο αποτέλεσμα.... Μαυρόλοφος - Αστήρ Νεοχωρίου 1 -1 Η ομάδα μας μπήκε "χλιαρά" και παίζοντας για αρκετή ωρα "άναρχο" ποδόσφαιρο και όχι αυτό που μπορεί και έδειξε οτι ξέρει να παίζει όπως στις προηγούμενες αγωνιστικές έκανε το...."στραβοπάτημα" και έχασε βαθμούς μεσα στον Μαυρόλοφο με την ομώνυμη ομάδα. Ενα στραβοπάτημα που πρέπει και επιβάλλεται να γινει μάθημα για όλους μας...ενα μάθημα που το δίδαγμά του είναι αυτό.... Κανείς δεν μένει στην κορυφή εάν κόψει ρυθμούς στον τρόπο παιχνιδιού και πως το ποδόσφαιρο είναι άθλημα ο-μα-δι-κο και όχι ατομικό. Μπράβο απο μένα σε όλους τους παίκτες της ομάδας μας για το καλό και παρεΐστικο κλίμα που διατηρήθηκε και μετά το παιχνίδι. Για μενα ηταν ενα μάθημα στο καλύτερο σημείο του πρωταθλήματος με την λιγότερη δυνατή απώλεια βαθμών. Παμε για το επόμενο ματς με σοβαρότητα και πλέον συνειδητοποιημενοι για την πορεία μας στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Πάμε να παίξουμε ΟΜΟΡΦΟ ποδόσφαιρο......μπορούμε και το έχουμε αποδείξει.

Ανακεφαλαίωση

Δίκαιο αποτέλεσμα…

Ο Μαυρόλοφος ανέκοψε την πορεία του Νεοχωρίου στερώντας του δύο βαθμούς.
Το τελικό 1-1 ανάμεσα στις δύο ομάδες κρίνεται δίκαιο με βάση την εικόνα και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ λιγο πρίν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, όταν ο Βασιλακάκκης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ μετά από ωραία πάσα του Δρέχου.
Ο Μαυρόλοφος που ανέβηκε στο δεύτερο μέρος πίεσε περισσότερο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 70’ με τον Δράκογλου μετά από λανθασμένη απόκρουση των αμυντικών του Αστέρα.
Καλή η διαιτησία του κ. Κρυωνά.

Μαυρόλοφος
(Γιάννης Πασχαλίδης)
Τζήμας, Ράσκοφ(46’ Τσίντσιος), Μωυσίδης, Αργυριάδης(50’ Κάργας), Λιτζερίνος, Πεχλιβανίδης, Σκεντέρη, Κάργας, Δράκογλου, Στεφανόπουλος, Τσακλιώτης.

Αστήρ Νεοχωρίου
(Άγγελος Τζουμαλάκης)
Μαρίγκος, Χ.Ουζούνης(Κουζουτζίδης), Κεχαγιόγλου, Καραμούτας, Γουδεντζίδης, Δρέχος, Χατζηπέτρου, Senja(Βερναρλής), Βασιλακάκης(Παντελίδης), Πάντσιος, Metushi.

Έδρα

Μαυρόλοφος