0 - 3
Τελικό

Κάποιοι φίλοι μου λένε...."είναι νωρίς....μην τρελαίνεσαι....χαμηλά την μπάλα...." Το ξέρω εννοείται πως είναι νωρις και πως το πρωτάθλημα έχει παααααααρα πολύ δρόμο ακόμη....όμως ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ να βλέπω την ομάδα μου στην κορυφή....είναι ωραίο θέαμα και για όσο κρατήσει αφήστε με να το γουστάρω!!! :p :p Και πάλι τα συγχαρητήρια και όλα τα μπραβο σε παίκτες και προπονητή!

Ανακεφαλαίωση

Ξέσπασε με….τριάρα!

Επιθετικός μονόλογος των νικητών ήταν ο αγώνας του Αστέρα Νεοχωρίου μέσα στην Ορεινή. Οι φιλοξενούμενοι πιάνοντας πολύ καλή απόδοση νίκησαν εύκολα και καθαρά με 3-0 παραμένοντας σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι παίκτες του Άγγελου Τζουμαλάκη πολύ δυνατοί και καλά διαβασμένοι. Μπήκαν από την αρχή με σκοπό να πάρουν τους βαθμούς της νίκης και τα κατάφεραν μια χαρά. Από την άλλη ο Λαϊλιάς δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό. Οι παίκτες του δεν είχαν πάθος , δεν πίστεψαν στην νίκη και έχασαν δίκαια.
Στο 32’ ο Metushi με σούτ από το ύψος της περιοχής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα και θα γράψει το 0-1. Το δεύτερο γκόλ ήρθε με καθυστέρηση δέκα λεπτών , όταν μετά από υπέροχο συνδυασμό των παικτών του αστέρα η μπάλα φτάνει στον Βασιλακάκη και αυτός με μονοκόμματο σούτ ξετινάζει τα αντίπαλα δίχτυα. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 86’ με τον Metushi να εκμεταλλεύεται κακή εκτίμηση της άμυνας του Λαϊλιά και αφού βγήκε μόνος του πλάσαρε με κενή εστία μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς. Καλή η διαιτησία του Αντώνη Πούλιου.

Αστήρ Νεοχωρίου
(Άγγελος Τζουμαλάκης)
Μαρίγκος,Κ,Ουζούνης,Κεχαγιόγλου,Καραμούτας,Γουδεντζίδης,Βερναρλής(60’ Δρέχος), Χατζηπέτρου,Senja,Πάντσιος(Κιοφετζής),Βασιλακάκης(75’ Κυριακάκης),Metushi.

Έδρα

Ορεινή