3 - 0
Τελικό

Αυτά τα παιδιά θα με αποτρελάνουν!!! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την σημερινή νίκη! Αστήρ Νεοχωρίου - Μαυρόλοφος 3-0 (τα γκόλ: 42' Βασιλακάκης, 50' Κουζουτζίδης, 70' Σένια) Μία κομβικης σημασίας νίκη σήμερα απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα. Μόνο θετικά αποτελέσματα από εμφανίσεις παικτών που μετά από πάρα πολύ καιρό φαίνεται πως είναι σχεδόν ετοιμοι να ξαναπροσφέρουν τα μέγιστα στο κυνήγι του στόχου μας! Χρόνια πολλά στον Θοδωρή μας (Θόδωρος Βασιλακάκης) που.... μας έκανε αυτός δωρο για την γιορτή του ένα όμορφο αλλά παράλληλα και τυχερό γκολ που έδωσε το σύνθημα της νίκης Από αυτά τα παιδιά δεν επιτρέπεται να απαιτείς προσπάθεια....σου την δίνουν από μόνα τους. Μπράβο στον προπονητή μας που ακόμη μια φορά έκανε αλχημείες αφού οι τραυματισμοί των παικτών μας βρίσκονται ακόμη στην φάση της αποκατάστασης. Μπράβο και στο τρίο της διαιτησίας που φάνηκε αντάξιο της σημασίας του αγώνα. Ευχαριστούμε και τον Dimitris Siapardanis για τις πολύ όμορφες φωτογραφίες....αξίας ανεκτίμητης για τα παλικάρια μας και για όλους εμάς που αγαπάμε τον Αστέρα μας!

Ανακεφαλαίωση

“ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ”

Μετά από ένα μέτριο και ισσοροπημένο πρώτο ημίχρονο, το Νεοχώρι ανέβασε την απόδοσή του στην επανάληψη και νίκησε τον μαχητικό Μαυρόλοφο με 3-0 πλησιάζοντας και πάλι στην κορυφή. Ο Μαυρόλοφος, είχε και αυτός ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποίησε. Στο 42′ ο Θόδωρος Βασιλακάκης θα ανοίξει το σκορ, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται στον διαιτητή. Το 2-0 θα σημειωθεί στο 50′ με ωραίο κοντρόλ και σουτ του Λευτέρη Κουζουτζίδη. Το τελικό 3-0 θα διαμορφώσει ο Σένια με εξαιρετικό πλασέ.

Διαιτητής ήταν ο κ.Κρυωνάς.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι: Κίτσιος, Κουζουτζίδης και Σένια, ενώ από τους φιλοξενούμενους: Γκαρακλίδης, Αργυριάδης και Σκεντέρης.

ΝΕΟΧΩΡΙ
(Άγγελος Τζουμαλάκης)
Μαρίγκος, Χαρ.Ουζούνης, Πολυχρονίδης, Καραμούτας, Κουζουτζίδης, Κίτσιος, Δρέχος, Χατζηπέτρου(65′ Μετούσι_, Τζουράκης(75′ Κ.Ουζούνης), Βασιλακάκης, Σένια.

ΜΑΥΡΟΛΟΦΟΣ
(Θωμάς Κάργας)
Τζήμας, Δήμτσιος(65′ Μωυσίδης), Θ.Κάργας, Λιντζερίνος(75′ Μασχαλίδης), Γκαρακλίδης, Πεχλιβανίδης, Αργυριάδης, Ράτσκοφ, Χίτζος(Ησαΐογλου), Στεφανόπουλος, Σκεντέρης.

Έδρα

Νεοχώρι
Unnamed Road, Emmanouil Pappas 621 00, Ελλάδα