2 - 0
Τελικό

ΑΣΤΕΡΑΣ 5x5!!!! Τέλος και της 5ης αγωνιστικής με μία ακόμη δίκαιη νίκη για την ομάδα μας. Το καλό κλίμα,η ομοιογένεια και η ομοψυχία φέτος στην ομάδα μας φαίνεται πλέον μέσα στο γήπεδο με την πολύ καλή ΟΜΑΔΙΚΗ κατα κύριο λόγο αλλα βέβαια και την ατομική απόδοση. 5 στα 5 λοιπόν και συνεχίζουμε σοβαρά και συνεσταλμένα χωρίς να παίρνουν τα μυαλά μας "αέρα"... Η..."κορυφή" ίσως είναι η χειρότερη παγίδα για την ψυχολογία του κάθε παίκτη. .. Θέλει σοβαρότητα και πειθαρχία για να διατηρηθείς εκεί ψηλά...είναι όμορφα αλλά και επικίνδυνα παράλληλα. Για το team του Αστέρα ο στόχος παραμένει ο ίδιος...ΤΕΤΡΑΔΑ κορυφής και ότι καλύτερο έρθει...καλοδεχούμενο. Χίλια μπράβο σε ΟΛΟΥΣ τους παίκτες της ομάδας μας που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Χίλια μπράβο και στον προπονητή μας για την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδος μας. Χίλια ευχαριστώ και στον κόσμο που ήρθε στην κερκίδα να συμπαρασταθεί την ομάδα μας,ακόμη και στους..."σκληρούς κριτές" που παρευρέθησαν εκεί... Επόμενο ματς εκτός έδρας με την ομάδα του Μαυρολόφου. Ένα δύσκολο ματς με μια ομάδα που απέδειξε πως είναι μαχητική και δεν παρατάει το παιχνίδι έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Καλή επιτυχία στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ανακεφαλαίωση

Τρίποντο….κορυφής!

Έπιασε κορυφή το Νεοχώρι μετά και την νέα του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Αυτή τη φορά νίκησε στην έδρα του την ΚΑΕ του Αγίου Πνεύματος με 2-0. Ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να ήταν ίσως και μεγαλύτερο με βάση τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Το πρώτο μέρος ανήκει στους γηπεδούχους που επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Σημείωσαν ένα γκολ, είχαν κι ένα δοκάρι, αλλά και μερικές ακόμη ευκαιρίες που δεν αξιοποιήθηκαν.
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο αφού η ΚΑΕ ισορρόπησε το παιχνίδι και δημιούργησε φάσεις. Εγινε όμως το 2-0 κι εκεί όλα μετά πήραν το δρόμο τους. Στο 25 ο Χατζηπέτρου θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ και θα πλασάρει εύστοχα ανοίγοντας το σκορ, ενώ μετά από λίγη ώρα ο Metushi θα έχει κι ένα δοκάρι. Το τελικό 2-0 θα το διαμορφώσει ο Metushi με σουτ στο 60’ στην κλειστή γωνία. Στη συνέχεια το Αγιο Πνεύμα θα βγεί στην αντεπίθεση, θα δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες και δικαιούνταν κάποιο γκόλ που όμως δεν ήρθε ποτέ. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Μπάτσιου.
Αστήρ Νεοχωρίου
(Άγγελος Τζουμαλάκης)
Μαρίγκος, Κουζουτζίδης,Κεχαγιόγλου,Καραμούτας,Γουδεντζίδης,Βερναρλής, Χατζηπέτρου, Δρέχος, Πάντσιος(Ζερβός), Βασιλακάκης(Γκόγκος),Metushi(Χ.Ουζούνης).

Αγ Πνεύμα.
(Αχιλλέας Καραβασίλης)
Παραπάνης, Βάκουλης(Μανιώτας),Χατζίκος(Μπέκας), Θ.Στόϊκος, Παπαντωνίου, Στ. Στόϊκος, Θ.Αρβανίτης, Κουράνι, Κ.Αρβανίτης, Στ.Σάββας, Π.Στόϊκος(Καραβασίλης).

Έδρα

Νεοχώρι
Unnamed Road, Emmanouil Pappas 621 00, Ελλάδα