ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΛΑΚΗΣ: «Η χρονιά για το Νεοχώρι είναι ονειρεμένη»

«Στόχος του Νεοχωρίου είναι να προωθεί τα νέα παιδιά και να παίζει καλό ποδόσφαιρο»

«Η φιλοσοφία μου είναι να παίζουν πάντα νεαρά παιδιά»

«Οι Σερραίοι προπονητές προσπαθούν και συνέχεια βελτιώνονται»

Συνέντευξη στο goaltime.gr παραχώρησε ο προπονητής του ΑΣΤΗΡ Νεοχωρίου Άγγελος Τζουμαλάκης.

Ο κ. Τζουμαλάκης μίλησε για τους στόχους του Νεοχωρίου, για την στήριξη του κόσμου, για την φιλοσοφία του, για την κατάσταση του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, αλλά και το επίπεδο των Σερραίων προπονητών.

Ερ. Ένα πρώτο σχόλιο για την χρονιά που ξεκίνησε.

Απ. Για μας η χρονιά είναι καταπληκτική. Είμαστε στην 2η θέση, είναι ονειρεμένη και πιστεύουμε ότι θα σταθεροποιηθούμε εκεί και θα είμαστε στην πρώτη εξάδα.

Ερ. Ποιος είναι ο στόχος του ΑΣΤΗΡ Νεοχωρίου ;

Απ. Στόχος του Νεοχωρίου είναι να προωθεί τα νέα παιδιά. Να κάνει μια ωραία ομάδα. Να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, να το ευχαριστιέται ο κόσμος και η διοίκηση και μέσα από αυτό να φέρουμε τους φιλάθλους του Νεοχωρίου στο γήπεδο.

Ερ. Ο κόσμος στηρίζει αυτή την προσπάθεια ;

Απ. Στηρίζει. Θα θέλαμε να στηρίξει λίγο παραπάνω γιατί λόγω της θέσης θα έπρεπε να έχουμε πολύ περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Βέβαια προσπαθεί μέσα από τα οικονομικά προβλήματα να ανταπεξέλθει προς τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ερ. Ποια είναι η φιλοσοφία σου στον ΑΣΤΗΡ Νεοχωρίου ;

Απ. Η δικιά μου φιλοσοφία είναι να παίζουν πάντα νεαρά παιδιά. Παιδιά που έχουν κίνητρο, όρεξη και όνειρα για να προσφέρουν στο ποδόσφαιρο και να πάνε κάπου ψηλά και μέσα από αυτά τα νεαρά παιδιά να φαίνεται και η δουλειά σου και να παίζει όμορφο και ωραίο ποδόσφαιρο.

Ερ. Ποια πιστεύεις ότι είναι η κατάσταση του Σερραϊκού ποδοσφαίρου ;

Απ. Η κατάσταση του Σερραϊκού ποδοσφαίρου είναι αρκετά καλή, αν δούμε γενικά όλη την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει μια φθίνουσα πορεία, αλλά νομίζω κρατάμε το επίπεδο αρκετά ψηλά, με καλές ομάδες, με πολλές ομάδες που έχουν νεαρούς ποδοσφαιριστές, με ακαδημίες, με ωραίους αθλητικούς χώρους και προσπαθούμε να κάνουμε τα πρωταθλήματα των Σερρών όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ερ. Οι Σερραίοι προπονητές αξιοποιούν τα νέα παιδιά ;

Απ. Όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες μπορούν. Στην δικιά μας ομάδα οι συνθήκες το επιτρέπουν πολύ περισσότερο γι’ αυτό και η μισή ενδεκάδα τις περισσότερες φορές είναι κάτω των 20 ετών στην ομάδα μας. Στις άλλες ομάδες όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες το προσπαθούν, το τολμούν και πιστεύω να έχει καλά αποτελέσματα.

Ερ. Πόσους νεαρούς ποδοσφαιριστές έχει στο ρόστερ του ο ΑΣΤΗΡ Νεοχωρίου ;

Απ. Να πω πως έχουμε έναν ποδοσφαιριστή 31 χρονών στην ενδεκάδα. Όλοι οι άλλοι είναι κάτω των 30 ετών, με δύο τρεις πάνω των 25 και οι 5-6 είναι σίγουρα κάτω των 20.

Ερ. Ποιο είναι το επίπεδο των Σερραίων προπονητών ;

Απ. Οι Σερραίοι προπονητές προσπαθούν. Συνέχεια βελτιώνονται, παρακολουθούν σεμινάρια, εξελίσσουν και την προπόνηση και τις ομάδες τους, με καινούριους τρόπους προπόνησης και εκμάθησης ώστε να γίνεται καλύτερο το ποδόσφαιρο.

Start a Conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *