ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ

Αλλαζει από φέτος το σύστημα για την άνοδο και τον υποβιβασμό των ομάδων στην Ανώτερη κατηγορία της Ε.Π.Σ.Σερρών.

Α ΦΑΣΗ PLAYOFFS

Οι ομάδες που κατέλαβαν την 1η και 2η θέση σε κάθε όμιλο θα δώσουν δύο (2) αγώνες αντίστοιχα με τις ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 4η και 3η σε κάθε όμιλο όχι του ιδίου ομίλου, αρχίζοντας τον πρώτο αγώνα με έδρα την ομάδα που κατέλαβε τη χαμηλότερη θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε την υψηλότερη θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Προκρίνεται για την επόμενη φάση η ομάδα που θα συγκεντρώσει στην περίπτωση αυτή περισσότερους βαθμούς και στους δύο αγώνες και σε περίπτωση ισοβαθμίας κριτήριο λαμβάνεται η διαφορά των τερμάτων που έχει κάθε ομάδα στους μεταξύ τους αγώνες.

Τα εκτός έδρας τέρματα στην παρούσα φάση μετράνε διπλά.

Αν οι ομάδες έχουν ίσους βαθμούς και ίσα τέρματα τότε θα δοθεί ημίωρος παράταση και πέναλτι αν χρειασθεί στο δεύτερο αγώνα.

Έτσι θα έχουμε Α ΦΑΣΗ PLAY-OFFS, όπου Α είναι οι ομάδες του 1ου Ομίλου και Β οι ομάδες του 2ου Ομίλου:

Α1 – Β4 =Ν1 ο νικητής και Η1 ο ηττημένος

Β1 – Α4 =Ν2 ο νικητής και Η2 ο ηττημένος

Α2 – Β3 =Ν3 ο νικητής και Η3 ο ηττημένος

Β2 – Α3= Ν4 ο νικητής και Η4 ο ηττημένος

Στην φάση Α ΦΑΣΗ PLAYOFFS ο δεύτερος αγώνας θα γίνεται στην έδρα της ομάδας που έχει πλεονέκτημα έδρας και σε όλους τους αγώνες τα εκτός έδρας τέρματα μετράνε διπλά.

Β΄ ΦΑΣΗ PLAYOFFS για τις θέσεις 1-4

Συμμετέχουν οι τέσσερις (4) ομάδες των ζευγαριών που προκρίθηκαν από την προηγούμενη Φάση (Ν1, Ν2, Ν3, Ν4) για τις θέσεις 1-4 της ενιαίας βαθμολογικής κατάταξης.

Ο τρόπος αγώνων που θα δώσουν οι ομάδες αυτές ισχύουν ακριβώς αυτά που ισχύουν στην Α΄ ΦΑΣΗ των PLAY-OFFS.

Στη φάση αυτή όμως, ανεξάρτητα τη θέση που κατέλαβαν στην κανονική περίοδο, υποχρεωτικά θα αγωνισθούν, αποκτώντας πλέον πλεονέκτημα έδρας ο Ν1 και ο Ν2, ως εξής:

Ν1-Ν4 οπότε προκύπτει ο νικητής Ν5 και ο ηττημένος Η5

Ν2-Ν3 οπότε προκύπτει ο νικητής Ν6 και ο ηττημένος Η6

Οι νικητές των ζευγαριών Ν1-Ν4 και Ν2-Ν3 δηλαδή Ν5 και ο Ν6 ανέρχονται κατευθείαν στην Επίλεκτη Κατηγορία.

Τα έσοδα και τα έξοδα σε όλες τις φάσεις ανήκουν στη γηπεδούχο ομάδα.

Για τις θέσεις 3 και 4 θα αγωνισθούν ως εξής:

Η5-Η6 με πλεονέκτημα έδρας ο Η5 (πρώτος αγώνας στην έδρα του Η6). Ο νικητής καταλαμβάνει την 3η θέση της ενιαίας κατάταξης της Ανώτερης κατηγορίας ενώ  ηττημένος την 4η.

Στην φάση Β΄ ΦΑΣΗ PLAY-OFFS για τις θέσεις 1-4 ο δεύτερος αγώνας θα γίνεται στην έδρα της ομάδας που έχει πλεονέκτημα έδρας και σε όλους τους αγώνες τα εκτός έδρας τέρματα μετράνε διπλά.

Β΄ ΦΑΣΗ PLAYOFFS για τις θέσεις 5-8

Για τις θέσεις 5-8 θα πραγματοποιηθούν απλοί αγώνες σε ουδέτερο γήπεδο και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα υπάρξει ημίωρος παράταση και αν χρειασθεί πέναλτι. Τα έσοδα και τα έξοδα του αγώνα θα είναι από μισά.

Θα γίνουν οι εξής αγώνες σε ουδέτερο γήπεδο και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα υπάρξει ημίωρος παράταση και αν χρειασθεί πέναλτι:

Η1-Η4 όπου θα προκύψει ο νικητής είναι Ν7 και ο ηττημένος Η7

Η2-Η3 όπου θα προκύψει ο νικητής είναι Ν8 και ο ηττημένος Η8

Στην συνέχεια για την κατάταξη των ομάδων στις θέσεις 5 και 6 του ενιαίου βαθμολογικού πίνακα της Ανώτερης κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα υπάρξει ημίωρος παράταση και αν χρειασθεί πέναλτι: Ν7-Ν8

Ο νικητής του παραπάνω αγώνα (Ν7-Ν8) καταλαμβάνει την 5η θέση της ενιαίας κατάταξης της Ανώτερης κατηγορίας ενώ  ηττημένος την 6η.

Στην τέλος για την κατάταξη των ομάδων στις θέσεις 7 και 8 του ενιαίου βαθμολογικού πίνακα της Ανώτερης κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα υπάρξει ημίωρος παράταση και αν χρειασθεί πέναλτι:

Η7-Η8

Ο νικητής του παραπάνω αγώνα (Η7-Η8) καταλαμβάνει την 7η θέση της ενιαίας κατάταξης της Ανώτερης κατηγορίας ενώ  ηττημένος την 8η.

Στην Β΄ ΦΑΣΗ PLAY-OFFS για τις θέσεις 5-8 οι αγώνες θα διεξάγονται σε ουδέτερο γήπεδο και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα υπάρξει ημίωρος παράταση και αν χρειασθεί πέναλτι. Τα έσοδα και τα έξοδα του αγώνα θα είναι από μισά.

Έτσι οριστικοποιείται η κατάταξη των ομάδων στην Ανώτερη κατηγορία από την πρώτη (1η) μέχρι την όγδοη (8η) θέση.

Ο αριθμός των ομάδων που θα ανέλθουν στην Επίλεκτη κατηγορία από την Ανώτερη κατηγορία, θα είναι ίσος με τον αριθμό που απαιτείται για να συμπληρωθούν οι δώδεκα (12) ομάδες της Επίλεκτης κατηγορίας. Οι ομάδες που θα ανέλθουν, θα επιλεγούν κατά σειρά προτεραιότητας από τις πρώτες θέσεις της τελικής ενιαίας κατάταξης της Ανώτερης κατηγορίας.

PLAYOUT

Υποβιβάζονται στη Β΄ Κατηγορία οι τέσσερις (4) τελευταίες ομάδες της τελικής ενιαίας κατάταξης της Κατηγορίας αυτής δηλαδή οι δύο τελευταίες ομάδες κάθε ομίλου.

Την περίοδο 2018-2019 οι ομάδες της Ανώτερης κατηγορίας θα παραμείνουν είκοσι οχτώ (28).

Για να συμπληρωθεί η ενιαία βαθμολογική κατάταξης της Κατηγορίας αυτής για τις θέσεις 9 έως 28, θα γίνουν αγώνες κατάταξης μεταξύ των ομάδων και των δύο ομίλων, όπου κρίνει το ΔΣ της ΕΠΣ Σερρών π.χ. ο 5ος του 1ου ομίλου με τον 5ο του 2ου ομίλου, ο 6ος του 1ου ομίλου με το 6ο του 2ου ομίλου και ούτω καθεξής, σε ουδέτερο γήπεδο με ημίωρη παράταση και πέναλτι αν χρειασθεί σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος. Τα έσοδα και τα έξοδα θα είναι από μισά.

ΝΕΟΙ ΚΙΛΚΙΣ- ΣΕΡΡΩΝ 0-1 ΜΕ ΓΚΑΪΔΑΤΖΑΚΗ

Οι Νέοι των Σερρών πήραν το μεγάλο τρίποντο που τους φέρνει διατηρεί μόνους στην κορυφή με 2Χ2, σε μια δύσκολη έδρα που την έκαναν δυσκολότερη και οι καιρικές συνθήκες, έχοντας να αντιμετωπίσει μια πολύ δυνατή ομάδα.
Οι Σερραίοι μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι στο Β’ ημίχρονο μπήκαν βελτιωμένοι και η αποβολή στο 63’ του Τζελέπη τους αφύπνισε, αφού ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, έδειξαν την κλάση τους και έφτασαν στο γκολ στο 85’, μετά από πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Παναγιώτη Σιψή.
Πολύ μεγάλη εμφάνιση του πρωτοεμφανιζόμενου τερματοφύλακα Γκαϊδατζάκη Τριαντάφυλλου που όποτε χρειάστηκε κράτησε το μηδέν σ’ αυτήν την πολύτιμη νίκη.
ΝΕΟΙ ΚΙΛΚΙΣ: Μήστος, Πιπερίδης, Αλπανίδης, Νικολαΐδης, Κουζουκίδης, Μπούζντρα, Σαμαράς, Γιατσάκης, Ανδριανίδης, Κυριακίδης, Κωνσταντινίδης
ΝΕΟΙ ΣΕΡΡΩΝ(Γ. Κόκκινος): Γκαϊδατζάκης, Φάκης, Γιαγτζόγλου, Μυλωνάς, Τζελέπης, Βαλβανίδης, Κυριακίδης(63′ Νταλίπ), Νέος(80′ Γκουτίδης), Π.Σιψής, Ρίζος(60′ Toυρνάς), Αποστολόπουλος(80′ Χατζηπαυλίδης)
Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου
ΕΠΣ Χαλκιδικής – ΕΠΣ Δράμας 0-4
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(2 αγων.) 
1. ΕΠΣ Σερρών  6 (3-1)
2. ΕΠΣ Δράμας  4 (5-1)
3. ΕΠΣ Κιλκίς  1 (1-2)
4. ΕΠΣ Χαλκιδικής  0 (1-6)

ΑΣΤΗΡ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΗΣ 1-1

Ακόμη μια απώλεια βαθμών που εύχομαι να μην μας στοιχίσει στο τέλος του πρωταθλήματος.
Υπενθυμίζουμε σε ΟΛΟΥΣ πως η φετινή διοίκηση ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΤΟΧΟ και αυτός είναι ΜΟΝΟ το πρωτάθλημα.
Υπενθυμίζουμε επίσης πως προπονητής στην ΟΜΑΔΑ μας είναι και θα παραμείνει ο Άγγελος Τζουμαλάκης ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ του πρωταθλήματος και μάλιστα με την ΑΠΟΛΥΤΗ στήριξή μας.
Θα είμαστε δίπλα του ως στήριγμα και μπροστά του ως ασπίδα σε όποια κίνηση πρέπει και θέλει να κάνει για να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας….
Κρούω τον κώδωνα σήμερα…και λέω προς όλες τις κατευθύνσεις πως θα προφυλάξουμε το ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ που έχουμε στην ομάδα από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ σκεφτεί ότι μπορεί να το προσβάλει…
Το κάναμε μια φορά και είμαστε έτοιμοι να το επαναλάβουμε όποτε κι αν χρειαστεί και με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑΜΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΡΥΩΝΑ!!!

Πολλά παράπονα εκφράζει ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου πρόεδρος του Αστέρα Νεοχωρίου για την φιλοξενία που έτυχε σήμερα η ομάδα του, στους Επταμύλους, στο παιχνίδι με τον τοπικό Μακεδονικό, αλλά και για τον διαιτητή του αγώνα Χρήστο Κρυωνά και τις αποφάσεις του που όπως τονίζει αλλοίωσαν το αποτέλεσμα, καθώς δεν προστάτεψε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του από το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων. Μάλιστα ζητά την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή από τα επόμενα παιχνίδια του Αστέρα αλλά και από την επιτροπή διαιτησίας να εξετάσει τη σημερινή αναμέτρηση και διαιτησία από μαρτυρίες και των δύο πλευρών και επιληφθεί τα προβλεπόμενα προστατεύοντας έτσι το κύρος της και την αξιοπρέπεια της.

Αναλυτικά η επιστολή καταγγελία:

«Καταδικάζω την ομάδα και τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας για επικίνδυνο παιχνίδι…
Σε πολλές περιπτώσεις απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα των παικτών μας, καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και κατά την λήξη αυτού.
Παίκτες της αντίπαλης ομάδας μετά την λήξη του αγώνα επιτέθηκαν και χειροδίκησαν στους παίκτες μας και ενώ κατευθύνθηκα στον διαιτητή μετά την λήξη του αγώνα λέγοντας του να γυρίσει και να δεί το ότι οι παίκτες «παίζουν ξύλο» και να αρχίσει να τιμωρεί παίκτες, μου είπε να μην τον αγγίζω και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια χωρίς να ρίξει ούτε μία ματιά….
Καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες μας δεχόταν σκληρά και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα και σε πολλές περιπτώσεις ο κύριος Κρυωνάς δεν έβγαζε δεύτερες κίτρινες κάρτες γιατί οι περισσότεροι παίκτες της αντίπαλης ομάδας είχαν ήδη δει την πρώτη κίτρινη….
Καταγγέλλω λοιπόν την «φιλοξενία» της αντίπαλης ομάδας και την διαιτησία του κυρίου Κρυωνά.
Θα θέλαμε να εξετάσει η επιτροπή διαιτησίας (που τόσο πολύ την εμπιστευθήκαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα εκφράζοντάς το μάλιστα και δημόσια και στην γενική συνέλευση), την σημερινή αναμέτρηση και διαιτησία από μαρτυρίες και των δύο πλευρών και επιληφθεί τα προβλεπόμενα προστατεύοντας έτσι το κύρος της και την αξιοπρέπεια της.
Εμείς με την σειρά μας ήδη έχουμε ζητήσει την εξαίρεση του Κυρίου Κρυωνά και του πρώτου βοηθού προφορικά και τις επόμενες ημέρες και γραπτώς.
Θεωρούμε ότι σήμερα αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα εις βάρος μας…
Τέτοιες ημέρες θέλουμε να τις ξεχνάμε όσο το δυνατόν συντομότερα γιατί μας αποτρέπουν να συνεχίζουμε να προσφέρουμε τον πολύτιμο χρόνο μας ασκώντας….»λειτούργημα» εν τέλει υπέρ του ποδοσφαίρου».

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΓΚΑΪΔΑΤΖΑΚΗ… ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΣΕΝΙΑ… ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!

Σε δύο πολύ σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας προχώρησαν οι Διοικούντες του Αστέρα Νεοχωρίου, επένδυση στο παρόν και στο μέλλον, καθώς από την μία απέκτησαν τον πορτιέρο Τριαντάφυλλο Γκαϊδατζάκη, ενώ από την άλλη ανανέωσαν με τον Ρόλαντ Σένια.
Ο 15χρονος Τριαντάφυλλλος Γκαϊδατζάκης, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του Πανσερραϊκού, ανήκει στον Πήγασο, μέλος τα τελευταία χρόνια των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Σερρών, πέρσι με τους Παίδες και φέτος με την ομάδα των Νέων, με την οποία αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος, έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ανώτερη κατηγορία και να δείξει το πλούσιο ταλέντο και τις πολύ καλές συστάεις που τον συνοδεύουν.
Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, Ρόλαντ Σένια, την σεζόν που ολοκληρώθηκε εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του και τα 10 γκολ που πέτυχε, στρέφοντας το μάτια πολλών ομάδων της Επίλεκτης που ενδιαφέρθηκαν να το αποκτήσουν, όμως τελικά πείσθηκε να συνεχίσει στον Αστέρα και να συμβάλλει στην προσπάθεια που γίνεται στο Νεοχώρι για άνοδο στην Επίλεκτη κατηγορία.

ΤΡΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ (ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ) ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ!

Ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές θα φορούν του χρόνου το αστέρι στο στήθος ικανοί να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Επίλεκτη κατηγορία. Πρόκειται για τους Χρήστο Χατζηπέτρου, Νίκο Ατζιαμή και Γιώργο Παπαδόπουλο.
Χατζηπέτρου Χρήστος, ο ικανός μέσος, αγωνίζεται τα τελευταία 5 χρόνια στην ομάδα του Αστέρα κι ενώ φέτος ήταν ένα βήμα πριν το άλμα στην Επίλεκτη, έχοντας δελεαστικές προτάσεις, προτίμησε να παραμείνει στο χωριό για να συμβάλλει και αυτός στο να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της Ανόδου στην Ελίτ του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, για την ιστορική ομάδα του Νεοχωρίου.
Ατζιαμής Νίκος, ο κεντρικός επιθετικός που έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα αντίπαλα καρέ, είχε ένα σύντομο πέρασμα από Παραλίμνιο (μια συμμετοχή και ένα γκολ), έπαιξε για 1,5 χρόνο στην Τούμπα κι ενώ τον περασμένο Γενάρη ήταν μια ανάσα από τον Αστέρα κατέληξε τελικά στην ΑΕ Νιγρίτας με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Επίλεκτη, πετυχαίνοντας μάλιστα στο δεύτερο μισό, επτά πολύ σημαντικά γκολ.
Παπαδόπουλος Γιώργος, ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός που πανηγύρισε δυο ανόδους με την ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου και ένα Κύπελλο Σερρών, πρόκειται να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν του Αστέρα.
Όμως οι Διοικούντες της ομάδας του Νεοχωρίου δεν σταματούν εδώ, αφού είναι πολύ κοντά με δυο πολύ δυνατά ονόματα, από τον χώρου του τοπικού Σερραϊκού ποδοσφαίρου, τα οποία θα προσθέσουν ποιότητα και εμπειρία στον Αστέρα.

ΝΕΟ 11ΜΕΛΕΣ ΔΣ… ΜΕ ΤΖΟΥΜΑΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ… ΜΕ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ… ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ…

Νέο αλλά ενισχυμένο το ΔΣ του Αστέρα Νεοχωρίου που προέκυψε στις τελευταίες αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν πριν λίγες μέρες, αφού 11 μέλη απαρτίζουν το Νέο ΔΣ με πρόεδρο τον Αλέξανδρο Χριστοδούλου. Ξεκάθαρος στόχος για τον Αστέρα είναι η άνοδος στην Επίλεκτη κατηγορία, ένας στόχος που διεκδίκησε και φέτος η ομάδα του Αστέρα αλλά δεν τον πέτυχε.
Το νέο πολυπληθές 11μελές Δ.Σ. έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Χριστοδούλου Αλέξανδρος
Αντιπρόεδρος: Πολυχρονίδης Βασίλειος
Γεν. Γραμματέας: Βασιλακάκης Φώτης
Ταμίας: Βογιάρη Αναστασία
Γεν. Αρχηγός: Σπαθάρας Ευάγγελος
Μέλος: Καζάκης Στέργιος
Μέλος: Σπαθάρας Χρυσοβαλάντης
Μέλος: Κιοφετζής Αντώνιος
Μέλος: Μεράτ Κωνσταντίνος
Μέλος: Μακρής Κωνσταντίνος
Μέλος: Χατζηπέτρου Κωνσταντίνος
Το Νέο ΔΣ έπιασε αμέσως και δουλειά έχοντας και την περσινή εμπειρία έτρεξε πρώτα το θέμα από του προπονητή, αφού ανανέωσε τη συνεργασία με τον Άγγελο Τζουμαλάκη και αμέσως ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Ο Αστέρας είναι γνωστό σε όλους ότι βασίζεται σε ντόπιους ποδοσφαιριστές και για το λόγο αυτό ο περσινός κορμός(το 95 % του ρόστερ), ανανέωσε, ενώ θα συνεχίσουν με τη φανέλα του Αστέρα ο τερματοφύλακας, Δημήτρης Μαρίγκος, ο κεντρικός αμυντικός Κλεάνθης Καραμούτας και ο μέσος Βαγγέλης Κίτσιος.
Η Νέα Διοίκησης προτίθεται να κάνει και άλλες κινήσεις ενίσχυσης στο υπάρχον πλήρες ρόστερ που προσθέσουν όμως ποιότητα και εμπειρία στον Αστέρα, προκειμένου να επιτευχθεί στόχος της Ανόδου, κινήσεις που θα γίνουν γνωστές τις προσεχείς ημέρες.

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής Δ.Σ του Αστήρ Νεοχωρίου πρίν από λίγη ώρα.
Το 11μελές νέο και πολυπληθές Δ.Σ έχει ώς εξής:

Πρόεδρος – Χριστοδούλου Αλέξανδρος
Αντιπρόεδρος – Πολυχρονίδης Βασίλειος
Γεν.Γραμματέας – Βασιλακάκης Φώτης
Ταμίας – Βογιάρη Αναστασία
Γεν.Αρχηγός – Σπαθάρας Ευάγγελος
Μέλος – Καζάκης Στέργιος
Μέλος – Σπαθάρας Χρυσοβαλάντης
Μέλος – Κιοφετζής Αντώνιος
Μέλος – Μεράτ Κωνσταντίνος
Μέλος – Μακρής Κωνσταντίνος
Μέλος – Χατζηπέτρου Κωνσταντίνος

Απόφαση του νέου Δ.Σ είναι να συνεχίσουμε με τον Αγγελο Τζουμαλάκη στον πάγκο του Αστέρα.
Τις αμέσως επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και κάποιες από τις μεταγραφές μας.
Στόχος οι πρώτες και προνομιούχες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

ΣΤΑ 11 ΜΕΤΡΑ

Σήμερα στις 22:00 θα είμαι καλεσμένος στην εκπομπή του Τάκη Βάβαλη στο Δίκτυο τηλεόραση.
Θα παιχτούν στιγμιότυπα από το τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΛΓΕΡΗΣ» και θα πούμε λίγα πράγματα για την περσινή πορεία του Αστέρα, αλλά και τα σχέδια για την φετινή χρονιά.

Εκλογές

Την Κυριακή 25 Ιουνίου από τις 10:30 (το πρωί) έως τις 20:30 (το βράδυ) θα διεξαχθούν οι εκλογές του Αστήρ Νεοχωρίου.
Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για μέλη του Δ.Σ. ή επιθυμούν να θέσουν ξεχωριστή υποψηφιότητα να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6948098547 έως το Σάββατο στις 21:00.
Οι υποψήφιοι εως τωρα είναι οι εξής:

1. Βασιλακάκης Φώτης.
2. Βογιάρη Αναστασία.
3. Καζάκης Στέργιος.
4. Κιοφετζής Αντώνης.
5. Μακρής Κωνσταντίνος.
6. Μεράτ Κωνσταντίνος.
7. Πολυχρονίδης Βασίλης.
8. Σπαθάρας Ευάγγελος
9. Σπαθάρας Χρυσοβαλάντης
10. Χατζηπέτρου Κωνσταντίνος.
11. Χριστοδούλου Αλέξανδρος.